Doctor Who, episodul special de Craciun 2014, Last Christmas


Come on, it’s Christmas, the North Pole, who you gonna call?

Cei care au urmărit prezentările episodului special de Crăciun ştiu că Doctorul şi Clara se regăsesc la un moment dat într-o bază de cercetare de la Polul Nord şi că sînt ceva probleme care are legătură cu supravieţuirea tuturor. Iar Moş Crăciun, cu renii şi elfii săi, îşi fac apariţia. De fapt nu doar îşi fac apariţia, ci năvălesc cu adevărat, dau buzna în peisaj. De vreo două ori, de fiecare dată din motive întemeiate.

Episodul special de Crăciun în 2014 este unul dintre cele mai… confuze episoade din Doctorul Who pe care le-am urmărit vreodată, 60 de minute cît se poate de complicate – realizate intenţionat aşa. Dar, în acelaşi timp, este şi unul dintre cele mai reuşite episoade: unul în care au un vis în vis în interiorul altui vis. Şi tot aşa pe vreo 5 nivele de vis în care totul, mai puţin scena finală, nu s-a întîmplat cu adevărat. Ceva care reuşeste să te ia prin surprindere de cîteva ori în timpul cursei nebune de a te trezi şi de a da de urma creaturilor care-ţi pun în pericol viaţa – nişte monştri telepaţi denumiţi Crabii Viselor (Dream Crab), care se hrănesc cu minţile oamenilor şi care seamănă suspect de mult cu extratereştrii din seria Alien. Aşa că ce-ar fi să o iau de la început: Doctor Who, episodul special de Craciun 2014, Last Christmas / Doctor Who Romania / Felia mea de internet / Oradea, Bihor, Romania.

Etichetele:sezonul 8, episod, special, Craciun, Last Christmas, Paul Wilmshurst, Steven Moffat, Peter Capaldi, Jenna Coleman, Samuel Anderson, Nick Frost, Dan Starkey, mos Craciun, 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: