Doctor Who, sezonul 8, episodul 12, Death in Heaven

Se spune că atunci cînd sînt implicate călătorii temporale nimeni nu moare cu adevărat, că există (aproape) întotdeauna o cale de a-l aduce înapoi. Însă, cel puţin pentru moment, Danny Pink este mort şi rămîne aşa: decedat în episodul anterior într-un accident de maşină, a ajuns în lumea de dincolo (sau rai / iad / Nethersphere / bază de date Time Lord), pentru ca mai apoi să devină un Cyberman (s-a întors în propriul corp într-o versiune îmbunătăţită) în urma planurilor lui Missy / Mistress / Master de a prelua controlul oamenilor de pe Terra, de a-i transforma într-o armată şi de a cuceri Universul. Şi pe urmă a fost distrus din nou, jertfindu-se pentru supravieţuirea omenirii. Deci, cel puţin pentru moment, putem presupune cu o oarecare doză de siguranţă că Danny Pink e mort. Nu este încă foarte clar în ce măsură acest lucru va afecta existenţa lui Orson Pink, descendentul acestuia din secolul XXII… Clara ar putea fi deja gravidă cu fiul lui Danny (sau va deveni gravidă – miracolele tehnologiei moderne pot înlesni acest lucru atunci cînd există material genetic pus la păstrare din timp, chiar şi dacă nu-s marca Lorzilor Temporali), dar nu i-a preluat şi numele de familie.

Dar haideţi să începem cu începutul… ceea ce poate fi a dracului de greu cînd vine vorba de călătoriile temporale menţionate mai devreme: da, după cum aţi aflat înepisodul anterior, Master a devenit Missy prin regenerare, deşi este încă neclar cînd / unde / cum / în ce condiţii a avut ea loc. Sau dacă a avut loc: Doctor Who, sezonul 8, episodul 12, Death in Heaven / Doctor Who Romania / Felia mea de internet / Oradea, Bihor, Romania.

Etichetele:Doctor Who, sezonul 8, episodul 12, Death in Heaven, Cybermen, Missy, Master, Rachel Talalay, Steven Moffat, Peter Capaldi, Jenna Coleman, Samuel Anderson, Michelle Gomez, Chris Addison, Ingrid Oliver, Jemma Redgrave, 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: