Doctor Who, sezonul 8, episodul 11, Dark water

Ia spune, ce anume ar face-o pe Clara să se comporte atît de ciudat încît să ajungă să-l şantajeze pe Doctor pentru a o ajuta? Ce anume ar putea să-i facă pe Clara şi pe Doctor să aleagă un traseu care să-i ducă la o coliziune (sau, cel puţin, la început la o întîlnire) cu Missy? Ştiţi voi, acea femeie misterioasă care-i întîmpină pe oameni după moarte în rai / iad / lumea de dincolo, oricare ar fi ea / paznica de la Nethersphere. Care este rolul Cybermen-ilor în toată povestea asta cu lumea de dincolo de moarte?

Răspunsul este cît se poate de simplu, şi-l veţi afla din primele momentele ale episodului: Danny Pink moare într-un accident de maşină. Iar cînd omul cu două inimi şi cutia albastră, cunoscută şi ca TARDIS, te întreabă ce poate face pentru tine, ai putea să refuzi şansa de a salva fiinţa pe care o iubeşti cel mai mult? Ce-ai face pentru a te asigura de acest lucru?

Şi, totuşi, Nethersphere este un loc real unde TARDIS-ul poate ajunge, iar Missy depozitează sufletele / minţile culese de la oamenii morţi vreme de cîteva milenii pentru a le da o nouă semnificaţie: Doctor Who, sezonul 8, episodul 11, Dark water / Doctor Who Romania / Felia mea de internet / Oradea, Bihor, Romania.

Etichetele:Doctor Who, sezonul 8, episodul 11, dark water, Cybermen, Master, Rachel Talalay, Steven Moffat, Peter Capaldi, Jenna Coleman, Samuel Anderson, Michelle Gomez, 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: