Sintem un popor de prezidentiabili / articol Politic

Am urmărit cu oarecare amuzament evenimentele politice din România ultimilor luni, dar avem suficienţi papagali care fac comentează aiurea pentru a mă alătura lor. Da, amuzament: la cîte prostii au făcut şi la cîte tîmpenii încă spun, nu mai am cum să-i iau în serios pe politicienii români… sînt momente în care orice comentarii sînt de prisos. Nu am fost pe fază să-l aud pe Traian Băsescu cînd i-a făcut pe Ponta şi Antonescu oameni de proastă calitate şi lipsiţi de responsabilitate, că aş fi aplaudat de vreo 3 sau 4 ori înainte de a-i trage una după ceafă chelului pentru prostiile pe care le-a făcut la rîndul lui (nu e mai presus de cei doi, e doar diferit).

Acum însă vreau altceva: o listă cu actualii şi posibilii prezidenţiabili.

Crin Antonescu, cunoscut şi ca Somnorici, Somnorescu şi alte diminutive de genul ăsta, s-a anunţat demult prezidenţiabil, deşi dracu mai ştie ce caută omul ăsta în politică. Mai multe aici: Sintem un popor de prezidentiabili / articol Politic / Felia mea de internet / Oradea, Bihor, Romania.

Etichetele:politic, presedinte, Romania, Traian Basescu, Victor Ponta, Crin Antonescu, Calin Popescu-Tariceanu, Remus Cernea, prezidentiabil, 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: